Om Oss

Mätkungen är ett konsultföretag som lever på sin höga kompetens och sitt grundmurade rykte där vi gör vårt yttersta för att tillgodose våra kunders önskemål på tekniskt innehåll, kvalitet och flexibilitet.

Vi är ett ”gött” gäng med en blandning av lång erfarenhet och ny entusiasm. Företaget startade 2010 och har idag 22 anställda med kontor i Göteborg, Skåne och Kungsbacka. .Vi kan erbjuda våra kunder, helhetslösningar inom mätning och har till dags datum haft uppdrag åt de flesta stora byggföretagen, statliga verk, arkitekter, markprojektörer och konstruktörer.

Vi kan hjälpa till med produktionsmätning, projekteringsmätning, stommätning, mängdreglering samt en tydlig kvalitetskontroll.

FÖR LÅNGSIKTIGA LÖSNINGAR

VI ERBJUDER VÅRA KUNDER helhetslösningar inom projektering, mätning och uppföljande dokumentation. Vi tar oss an produktionsmätning, projekteringsmätning, stommätning, mängdreglering och kvalitetskontroll.

Vi kan gå in som aktör vid någon av de olika stegen, men också som ansvarig för hela kedjan, vilket ger en smidigare och mer flexibel process. Det innebär också att du bara behöver en kontakt, Mätkungen, från start till mål.

VÅRA KUNDER

BLAND VÅRA KUNDER finns stora och medelstora byggbolag, offentlig sektor, arkitekter och markentreprenörer – för att nämna några. Vi tror på långsiktiga relationer och på att leverera ett slutresultat som du kan känna dig hundraprocentigt trygg med. Vår ambition är att vara det företag du i första hand vänder dig till.

SAMHÄLLSENGAGEMANG

VÅRT SAMHÄLLSENGAGEMANG visar vi genomatt att stödja ett flertal ideella föreningar, bland annat Stiftelsen ungdomar mot våld, Missing People och Friends.

HÖG KVALITET

HÖG KVALITET är ett av våra främsta ledord, och på Mätkungen arbetar vi utifrån riktlinjerna och kraven för ISO 9001.

Vi har ambitionen att bli det företag du i första hand vill vända dig till.

Mätkungen finns utmed västkusten från Trelleborg till Lysekil eller dit jobbet tar oss.

OAVSETT TYP AV BYGGPROJEKT, kontorsbyggnader, tågspår, spårvagnsspår, bostadshus eller industrianläggningar, så kan vi på Mätkungen bistå dig med förstklassiga och precisa mättjänster. Vi har även utrustning och kompetens anpassad för konstruktions- och kontrollmätningar vid anläggningsprojekt vid bland annat vägar, broar och järnvägar.