Vi utför

OAVSETT TYP AV BYGGPROJEKT, kontorsbyggnader, bostadshus eller industri anläggningar, så kan vi på Mätkungen bistå dig med förstklassiga och precisa mättjänster. Vi har även utrustning och kompetens anpassad för konstruktions- och kontrollmätningar vid anläggningsprojekt vid bland annat vägar, broar och järnvägar.

MÄTNING EFTER ERA BEHOV

FÖR ATT KUNNA MÄTA ALLA TYPER av utrymmen och storskaliga projekt med största möjliga noggrannhet och precision, kan vi även erbjuda avancerad 3D-scanning. Det är både snabbt och effektivt och resulterar i värdefulla mätdata som används till dokumentation för en rad olika ändamål. Genom 3D-mätning tar vi fram data för 3D-modeller, 2D-ritningar eller elevations/tvärsnittsritningar utifrån dina önskemål och behov.

MASKINSTYRNING MED HÖG PRECISION

MASKINSTYRNING ÄR EFFEKTIVT vid alla sorters byggprojekt. Det gör processen smidigare och sparar både tid och pengar. Vi kan hjälpa dig med rådgivning kring vilket system som passar bäst för just ditt projekt och förse dig med utrustning, ta fram modeller eller ta hand om mätdata.

DOKUMENTATION OCH MÄTRESULTAT

FÖR ATT GARANTERA både dig och dina beställare ett långsiktigt och hållbart resultat med hög kvalitet är noggrann och fullständig dokumentation ett krav. Vi tar fram kompletta ritningar och ger dig all nödvändig dokumentation vid projektering, byggnation och efter avslutat projekt. Vi erbjuder även fotodokumentation med drönare i byggprojektets alla skeden.